Nyheder og aktiviteter

Retningslinjer for brug af DBS og sauna pr. 15.6 2020

Vi henholder os til DGI`s retningslinjer for ophold i indendørs lokaler og sauna, hvor der ikke dyrkes nogen form for idræt dvs. vi regner med 1 person pr. 2 m2

Da vi ikke har økonomi til at få professionel rengøring på hver dag, inddrager vi medlemmerne i rengøringsarbejdet.

For en ordens skyld gør vi opmærksom på, at retningslinjerne ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Opholdsrum og køkken/ baderum i DBS
I opholdsrum og køkken må der højst opholde sig 18 personer.
I de to baderum må der højst være tre personer ad gangen.

Der bliver i alle rum + på toilettet opstillet spande med sæbevand, lagt engangsklude frem og opsat spande til de brugte klude.
I køkkenet og på toilettet bliver der engangshåndklæder og flydende sæbe. Der bliver desuden opsat håndsprit i opholdsrum og køkken.
Skraldespande bliver tømt dagligt. Der opsættes skilte med retningslinjerne i DBS og alle medlemmer får dem tilsendt pr. mail.

Sauna:
Her må der højst være 3 personer ad gangen. Her bliver der også opsat en spand med vand + engangsklude til aftørring af håndtag og bænke. Her skal alle brugere også tørre af efter sig.

Alle SKAL medbringe et stort håndklæde til at sidde på.

på vegne af Husrådet i DBS
Lene Sørensen