Nyheder og aktiviteter

Frigivelseskursus

Frigivelseskursus efterår 2020

Kurset forløber over 6 mandage og en lørdag:
mandag den     3. august      kl. 17.30 – 20.00
mandag den    10. august      kl. 17.30 – 20.00
mandag den    17. august      kl. 17.30 – 20.00
mandag den    24. august      kl. 17.30 – 20.00
mandag den    31. august    kl. 17.30 – 20.00
mandag den    7. september  kl. 17.30 – 20.00
lørdag den     12. september kl.   9.00 – 16.00
BEMÆRK: Tidspunkterne er ”vandtider”, mød derfor i god tid inden, så du kan nå at klæde om og finde udstyr.

Indhold

På kurset lærer vores instruktører dig de basale ro- og styretag, forskellige redningsteknikker og klubbens sikkerhedsbestemmelser.
Du skal være tryg ved at komme i vandet og vi henstiller til at du skal kunne svømme mindst 600 meter uden udstyr eller 300 meter med alt udstyr.

Beklædning

Klæd dig varmt og vindtæt og med en hue/kasket og også gerne handsker. Du kan købe dig fattig i udstyr, men det er der ingen grund til. Kom med hvad du har og bliv klogere på hvad, der er det rigtige for dig inden du køber.

Har du en våddragt er det godt. Et godt lag skiundertøj og en regnjakke virker også fint, kunststof er godt, uld er bedre og bomuld dur IKKE! Et par neoprensko og handsker er også godt, men her i starten fungerer et par sko, eller badesko fint, især med en uldsok.

Vær forberedt på at blive våd hver gang – også den første gang.
Der er mulighed for at komme i sauna og få et varmt brusebad.
Klubben giver kaffe. Tag gerne lidt at spise med, hvis søluften tærer.

Træning

De efterfølgende mandage og torsdage ror vi ud og får nogle kilometer i armene. Vi øver selvfølgelig også teknikkerne på disse ture.
Instruktørerne udfylder dit frigivelsesbevis, når du har bestået alle diciplinerne og roet sammenlagt 75 km.

Du må også meget gerne komme og ro med alle mandage og torsdage kl. 17.30 inden kursusstart.

Pris

Pris for kurset er kr. 1.000,- og er kun for medlemmer af Faaborg Havkajakklub. Der kræves derfor også betaling for 1 års medlemsskab.
Beløbet opkræves sammen med klubkontingentet.

Er du endnu ikke klubmedlem bedes du hente indmeldelsesblanket her https://faaborghavkajakklub.dk/bliv-medlem
Blanketten udfyldes og sendes til kasserer@faaborghavkajakklub.dk eller afleveres til en instruktør i klubben senest den 27. juli 2020.